Friday, June 29, 2007

Nokia - N93i

Nokia N93i


Nokia N93i, un dispozitiv elegant si compact "doi in unu": camera video digitala + computer multimedia. Etaland o gama larga de functii avansate - de la inregistrare video la calitate de nivel DVD la incarcare de secvente video direct de pe dispozitiv - Nokia N93i va permite sa inregistrati secvente video de inalta calitate oriunde si oricand va simtiti inspirat.



"Cu dispozitive precum Nokia N93i, suntem convinsi ca realizarea de inregistrari video poate atinge acelasi nivel de popularitate ca si fotografia in mediul mobil", a declarat Satu Ehrnrooth, coordonator Nokia Nseries Cameras Category, Multimedia, Nokia. "Elegant si suplu, Nokia N93i este o camera video digitala in permanenta conectata si mereu la indemana - ceea ce-l face dispozitivul ideal pentru crearea de continut video de catre utilizatorul obisnuit. Dispozitivul permite incarcarea instantanee a secventelor video, la dimensiune originala, pe bloguri online sau pe site-uri destinate impartasirii de continut video. Cu Nokia N93i, impartasirea experientelor este acum la fel de usoara ca inregistrarea si vizionarea lor."



Viata. Camera. Actiune.

Datorita captarii video MPEG-4 VGA cu pana la 30 de cadre pe secunda, inregistrarii audio stereo si stabilizatorului digital, Nokia N93i va permite inregistrarea de secvente video la calitate de nivel DVD. Nokia N93i integreaza, de asemenea, o camera de 3.2 megapixeli (2048 x 1536 pixeli) cu tehnologie Carl Zeiss, zoom optic 3x, focalizare automata si mod macro. Utilizand cardul microSD de 1 GB inclus in pachetul de vanzare standard al Nokia N93i, puteti inregistra pana la 45 de minute de continut video la calitate de nivel DVD sau puteti stoca pana la 1250 de fotografii de inalta calitate.



inregistrare video: mai elegant si mai simplu

Compact si suplu, Nokia N93i incape perfect in buzunar. Dispozitivul are, de asemenea, tastatura cu finisaje metalice si un capac cu "efect de oglinda". Afisajul principal de 2,4� cu pana la 16 milioane de culori are un unghi de vizualizare de 160°, iar tasta de parcurgere, usor de utilizat, permite gestionarea facila a functiilor video. in plus, exista taste dedicate pentru captarea de imagini, comutarea de la un mod de captare la altul si activarea blitzului.



Orice poveste are nevoie de un public. Al dumneavoastra se poate afla... online.

Nokia N93i integreaza functii pentru accesul la Vox*, un nou serviciu de blogging personal cu suport pentru fotografii si secvente video. Serviciul va permite impartasirea instantanee a experientelor si gandurilor, insa numai cu cine doriti - prietenii, familia, apropiatii sau chiar intreaga lume. Dumneavoastra alegeti publicul fiecarui material postat, prin intermediul filtrelor de confidentialitate. Alegeti filmele sau fotografiile dorite din galeria telefonului Nokia N93i si incarcati-le apoi pe Vox, la dimensiunea originala.



inregistrarea este doar inceputul.

Dupa ce ati terminat de filmat, va puteti "modela" povestile direct de pe telefon, prin intermediul capabilitatilor integrate de editare. Pentru functii avansate de editare, pachetul de vanzare standard al dispozitivului Nokia N93i include software-ul Adobe Premiere Elements 3.0, care va permite sa realizati filme la calitate de nivel profesional, pe un PC compatibil. Aceste filme pot fi apoi transferate din nou pe computerul multimedia sau inscriptionate pe DVD.



Vizionare de prime time

Faceti rost de popcorn, chemati-va prietenii si vizionati impreuna filmele si fotografiile realizate de Dvs. Tot ce trebuie sa faceti e sa conectati dispozitivul Nokia N93i la un televizor compatibil, prin cablul de conectivitate inclus in pachetul de vanzare, sa micsorati lumina si... sa va bucurati de imagini. Daca preferati conectivitatea fara fir, utilizati capabilitatile WLAN integrate, pentru a va conecta la un dispozitiv compatibil dotat cu capabilitati UPnP (Universal Plug and Play).



Mult mai mult decat filme.

Nokia N93i este mult mai mult decat o camera video digitala - va ofera tot ce aveti nevoie, fie ca e vorba de sarcini profesionale, fie ca e vorba de preocupari de timp liber. Nokia N93i este compatibil WLAN, 3G (WCDMA 2100 MHz), EDGE si GSM (900/1800/1900 MHz), oferindu-va acces in banda larga la Internet, pentru navigare, incarcare de continut si primirea/expedierea de emailuri. Cu alte cuvinte, va mentine conectat atunci cand va aflati in miscare. Pentru relaxare, puteti asculta muzica in format MP3, podcast-uri si radio FM stereo sau puteti viziona programe TV redate in timp real. **



Cu un design mai suplu si mai compact, Nokia N93i duce mai departe succesul predecesorului sau, Nokia N93, care a primit numeroase premii si distinctii, printre care: "European Media Phone of the Year 2006-2007" ("Telefonul Media al anului 2006-2007 in Europa"), din partea European Imaging and Sound Association (EISA); "Innovation of the Year 2006" ("Inovatia anului 2006"), din partea Digital Video, si "Editor�s Choice 2006", din partea American Photo.

Specificatii tehnice
GPRS
Class 32, 107.2
Port Infrarosu
Da
Viteza transfer
64.2 kbps
Tonuri apel
Polyphonic (64 channels), MP3
Vibratie
Da
Memorie agenda
- 50 MB shared memory
Slot pentru card
miniSD, hot swap
Anuntat
2007, January
Reteaua
UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Tip display
TFT, 16M colors
Display extra
- Second 65K colors OLED display (128 x 36 pixels)
- Twist and rotating screen
- Downloadable themes
Marime display
240 x 320 pixels, 36 x 48 mm
Dimensiuni
108 x 58 x 25 mm, 115 cc
Greutate
163 g
Camera
3.15 MP, 2048x1536 pixels, 3x optical zoom, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA 30 fps), flash; secondary CIF video call camera
Extra features
- Video calling and download
- UPnP technology
- Push to talk
- MP3/AAC/MPEG4 player
- T9
- TV out support
- Voice command/memo
- PIM including calendar, to-do list and printing
- Photo/video editor
- Integrated handsfree
Mesagerie
SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Radio
Da
Sistem Operare
Symbian OS 9.1, S60 3rd edition
Informatii baterie
Standard battery, Li-Ion 950 mAh (BL-5F)
Timp de vorbit
Pana la 3 h 30 min
TImp in standby
Pana la 280 h
Garantie
24 Luni

No comments: