Friday, June 29, 2007

Ücretsiz konuşun!

Computex Taipei de geçen hafta onaylanan bir habere göre Google telefonu çok yakında piyasada. Google`ın üretim aşamasında olan cep telefonunun donanımsal özellikleri hakkında pek bir bilgi olmamasına rağmen tamamen ücretsiz konuşulacağı kesin.



Ücretsiz konuşmak için yapılması gerekenler çok basit! Google cep telefonunu ücretsiz olarak ya da belirli bir zaman için kullanım ücreti ödeyerek alıyorsunuz. Size verilen limit dolduktan sonra da Google size bazı anketleri doldurmanızı ya da reklamlarını izleyerek daha çok ücretsiz dakika imkanı sunuyor. Özellikle genç kesimin oldukça hoşuna gideceğinin düşünüldüğü Google telefonu büyük bir ilgi göreceğe benziyor.



Kısaca internet üzerinden Google reklamlarının tamamen cep telefonu üzerinden de ulaşılabilmesi bize ücretsiz konuşma fırsatını sunuyor. İlk olarak Amerika piyasasına sunulacak olan bu cep telefonun denemeleri Japonya`da yapılıyordu. Amerika`nın ardından dünyanın geri kalanına sunulması planlanıyor. Tabii bu durum karşısında özellikle Nokia`nın ne düşündüğü merak konusu.



kaynak: pcworld Türkiye

No comments: