Tuesday, June 26, 2007

Daha ince, daha şık: Samsung Ultra Edition II

Ultra Edition’ın birinci serisinin başarısının hemen ardından ikinci seri de Dubai’de yapılan basın toplantısında tanıtıldı. Zarif tasarımı ve yüksek teknolojisiyle Samsung Ultra Edition II serisi, günümüz tüketicisinin ihtiyaç duyduğu mobil iletişim teknolojisini, eşsiz tasarım ve kusursuz performans olanaklarıyla birlikte sunuyor. Tüm bu özelliklere sahip Ultra Edition II serisinin iş dünyası, modayı takip edenler ve multimedya meraklıları tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.Daha ince, daha şık: Samsung Ultra Edition II


Samsung Electronics Cep Telefonları Birimi Genel Müdürü KB Roh basın toplantısında yaptığı açıklamada; yüksek teknolojiyi zarif tasarımlarla birleştirmeyi felsefe edinen ve gelişimini müşteri odaklı sürdüren Samsung’un amacının pazara bir telefon daha katmak değil, mobil teknolojideki son gelişmeleri Orta Doğu ve Afrika bölgesine getirmek olduğunu belirtti. Ayrıca, KB Roh, bölgedeki iş dünyasının ve modayı takip edenlerin güvenini kazanan Samsung Ultra Edition II serisinin, bölgedeki satışlarının her geçen gün artacağına inandığını söyledi.


U600, U700, Ultra Music F300, Ultra Messaging i600 modellerinin tanıtıldığı basın toplantısında Samsung Electronics Orta Doğu ve Afrika Bölge Müdürü Chiwon Suh da Samsung’un başarısını cep telefonu pazarındaki her segmente hitap etmesine bağlıyor. Suh, ilk seriye göre daha ince ve daha güçlü olan Ultra Edition II serisinin tasarımının Samsung için bir övünç kaynağı olduğunu belirtiyor ve ekliyor: “Rekabetin ve yeniliğin merkezi haline gelen Birleşik Arap Emirlikleri’nin ‘yüksek teknoloji cep telefonu segmenti’ lideri Samsung, 2007’nin ilk yarısında Orta Doğu ve Afrika’daki satışını %73 oranında artırmıştır. Yılsonunda hedefimiz bu oranı daha da yukarıya çekmek”


Samsung’un yeni Ultra Edition II serisi, cep telefonu anlayışını yeniden tanımlıyor. 3.2 megapiksel kamerası, yüksek hızda internet bağlantısı, gelişmiş ses ve multimedya özellikleriyle yüksek performansı ve zarif tasarımı bir araya getirerek kendi sınıfını yaratıyor.


Ultra Edition II, geliştirilmiş teknolojisi ve seçkin tasarımıyla ilk seriden çok daha güçlü. Seriyi, özel yapan bir diğer önemli ayrıntı ise Samsung’un Mükemmelleştirilmiş Güç Kullanımı Çözümü’ne (Optimized Power Usage Solution - OPUS) sahip olması. OPUS, konuşma süresini yüzde 10 artırırken, maksimum performans garanti ediyor, yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor ve pil kapasitesini yüzde 10 yükseltiyor. Ultra Edition için geliştirilmiş olan parazit ve gürültüyü azaltan Samsung Smart Surface Mounting Teknolojisi (SSMT), ikinci serideki modellerde de bulunuyor.


U600, ultra ince, ultra şık....

Mücevherlerinin parlaklığı ve ışığından ilhamını alan U600, 10.9 mm inceliği ile son derece zarif ve modern bir tarzın ürünü. Safir mavisi, lal kırmızısı, platin metali ve bakır renkli dış yüzey kaplamaları ile geniş bir seçenek sunuyor. U600, en üst düzey incelik ve kullanım için eşsiz ve şık bir ara yüze sahip. Ultra ince profilin içinde 3,2 megapiksel kamera ve 2.2 inç boyutlu geniş TFT LCD ekran ve 60 MB hafıza yer alıyor.


U700, ultra ince, ultra şık....

U700 ise HSDPA 3.6 Mbps’lik veri transfer hızına, video telefonu özelliğine, 12.1 mm inceliğindeki kasada 3 megapiksel otomatik fokuslu entegre kameraya ve Bluetooth® özelliğine sahip.


F300, ultra müzik...

Adeta bir müzikçalar gibi tasarlanmış olan F300 iki yüzünde bulunan LCD ekranları ile bir ilki gerçekleştirmiş. Arka yüzünde konumlanmış olan dokunmatik tuş takımı ile bir MP3 çalarda olabilecek tüm özelliklerden fazlasına sahip F300, Stereo Fm Radyosu ve MP3 çalarını dinlerken 2,1’’ ekranı ile görsel olarak da zengin bir içerik sunuyor.


İ600, ultra mesaj gönderimi… (ultra mesajlaşma…)

Ultra serisinin bir diğer ürünü olan i600 Samsung için ayrı bir öneme sahip. Ürün dünyanın ilk en ince HSDPA telefonu olma özelliğine sahip. GSM 850, GSM 900, GSM 1800 ve GSM 1900 ağlarını destekleyen i600, QWERTY tuş takımı dizilimi ile kendinizi ofis ortamında hissettirmek ve iş hayatınızı kolaylaştırmak için geliştirildi.

No comments: