Wednesday, July 11, 2007

@live.com E-posta Geliyor

ImageWindows Live'da ürün müdürü olarak çalışan Jacky Mok @live.com e-posta adresleriyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Merak edilenler, SDN'de.



Jacky Mok bu bilgileri kendi bloğunda vermeyi uygun görmüş. Dediğine göre, uluslararası alan adıyla biten e-posta adresleri, ki bu ülkemiz için henüz tam olarak bilinmiyor, sonbaharda hazır olacak. Şu anki @hotmail kullanıcılarında bir değişiklik olmayacak ve bu kullanıcılara @live adreslerine geçiş sağlanmayacak. Tabii ki, isterlerse ayrı bir @live adresi alabilecekler. Adres alımları her zaman olduğu gibi "ilk gelen kapar" mantığıyla yürütülecek.



Diğer Ayrıntılar



Bununla birlikte herkes kendi ülkesindeki alan adıyla biten e-posta adresi alabilecek. Örnek vermek gerekirse Türkiye'deki kullanıcılar @live.com ya da Kanada için olan @live.ca adresleri alamayacaklar. @hotmail kullanıcıları yeni aldıkları adrese adres defterlerini aktarabilecek ancak Windows Live Spaces içeriği, e-postalarınız gibi bazı şeyleri aktaramayacak. @live adresleri verilmeye başlayınca @hotmail adresleri de aynen sunulmaya devam edecek. Ayrıca adı verilmese de @live e-posta adresleriyle birlikte bazı diğer Windows Live hizmetleri de beraber yayınlanacak.



No comments: