Sunday, August 26, 2007

Nokia N95 Cep Telefonu

Nokia N95 Cep Telefonu - Bir GPS cihazı Bir fotoğraf stüdyosu. Mobil bir disko. O World Wide Web. O olmasını istediğiniz herşey. 3.5G kolaylığı ile İnternet'i keşfedin. Etkileşimli haritalar ve satın alınabilir yerel şehir rehberleri ile dünyayı dolaşın. En sevdiğiniz müzikleri indirin. Ve 5 megapiksel netliği ve Carl Zeiss optikleri ile çekim yapın. Nokia N95 Cep Telefonu multimedya bilgisayar ile multimedya bilgisayarların gerçek gücünü görün.


Nokia N95 Cep Telefonu multimedya bilgisayar ile şipşak dünyaya bağlanın. Kablosuz LAN teknolojisi, dörtbant GSM (850/900/1800/1900) ve WCDMA özelliklerine Nokia N95 Cep Telefonu sahip ve beş kıtada bağlı kalabilmenizi sağlayan bir 3.5G cihazıdır. E-postaları hızlı gönderir. Direkt olarak Nokia N95 Cep Telefonu evdeki uyumlu elektronik cihazlarınıza müziğinizi aktarıp çalabilir veya fotoğraf ve videolarınızı aktarıp görüntüleyebilirsiniz.


MiniMap özelliğine sahip Nokia web tarayıcısı web sayfalarını amaçlandıkları şekilde görebilmenizi sağlar. Tüm sayfayı bir anda açabilir ve daha sonra ihtiyaç duyulan içeriğe zum yapabilirsiniz. Nokia N95 Cep Telefonu Yahoo, Amazon, MSN ve yerel sarı sayfaları içeren Mobil Arama aradığınız şeyleri daha hızlı bulabilmenizi sağlayacaktır.




nokia n95 cep telefonu


No comments: